The Ultimate Guide To petek tamiri

Wiki Article

Eski suggestion veya yeni tip kalorifer peteği su kaçırıyor, petek borusundan su geliyorsa veya kalorifer peteği delindiyse, kendiniz de tamir edebilirsiniz. Radyatör delik kapatma, kalorifer petek deliği kapatma, radyatör delik tamiri için hangi yapıştırıcıları kullanabileceğinizi ve yapıştırma tekniklerini aşağıda anlattık.

Şu tesisat complete daire sıva altı üstü konforlu şekilde yapılır ve teslim edilir kaçak tespit kırmadan dökmeden yapılır petek temizleme petek değişimi ve de doğal gaz tesisat kombi şofben hermetik şofben sıfır ve montajları ile su tesisat advertına herşey

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the best YouTube working experience and our hottest options. Find out more

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Internet site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Peteklerinizin delinme sebebi iç kısımda oluşan paslanmadan meydana gelmektedir Bu sebeple Petek radyatör ya da kalorifer dediğimiz panelin daha uzun petek tamiri vadeli daha uzun ömürlü kullanılabilmesi için petek temizliği yaptırmak faydalı olacaktır.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Sıcak su için musluğunuzu açıp suyun ısınmasını beklemek yerine kombinizde sıcak su derecesini artırmalısınız.

Petek yıkama nedir, bu işlem kirlenmiş peteklerin temizlenmesi için yapılmaktadır. Petekler banyo havlupanı üzerinden tek noktadan yıkanır. Havlupana cihaz bağlanır ve tüm tesisata buradan erişim sağlanır.

Robotla tıkanıklık açma, pimaş yıkama ve petek temizliğini cihazlarla yapar. Semtinizde ihtiyacınız olduğu zaman ulaşabileceğiniz, güncel yöntemleri kullanan bir tesisatçı olmalıdır. Tesisatta olabilecek arızalarda, yenileme ve montaj işlerinde işinin ehli ustalarımızla hizmet veriyoruz.

Eğitimli ve deneyimli kombi ustalarımız, en son teknoloji ekipmanlarımızla kombilerinizi tamir ederken, aynı zamanda size kombinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayacak ipuçları da vereceklerdir.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Bu yapıştırıcılar, sadece bir miktar basınca dayanabilir. Bu nedenle, kombi basıncınızın 1-1,five seviyesinden daha yukarıda olmadığına emin olun. Delik kalorifer peteğini tamir ettikten sonra boyamak isterseniz; “Petek Boyama” yazımıza linki tıklayarak geçiş yapabilirsiniz.

Report this wiki page